WORKSHOPS

Met collega’s, familie of vrienden op een creatieve manier bezig zijn? Dat kan door middel van één van de workshops. Bijvoorbeeld voor een personeelsdag, een familiebijeenkomst of een teambuilding.

De workshop is een activiteit waarin de deelnemers inzicht krijgen in hun eigen creativiteit. Bijvoorbeeld tijdens een personeelsdag, een familie-uitje of een teambuilding. Ervaring is niet nodig.

Er is een afwisselend programma waarin diverse technieken gebruikt worden, zoals tekenen, schilderen en ruimtelijk werk. Uiteraard gaat een uitleg van deze technieken hieraan vooraf. Ook worden diverse kunststromingen belicht. Het programma wordt samengesteld na overleg met de opdrachtgever.

Een workshop is een leerzame, maar vooral ook gezellige activiteit. Een workshop duurt minimaal 2 uur. Voor een meer volledige workshop is drie uur aan te raden. De workshop kan op iedere plek gegeven worden, maar natuurlijk ook op het atelier van Ruud van Zon. Voor een workshop op het atelier wordt geen huur gevraagd. Huur voor een andere locatie komt voor rekening van de opdrachtgever.

Meer informatie? Stuur een bericht via het online contactformulier.