EXPOSITIES

Het werk van Ruud van Zon kun je op verschillende manieren bezichtigen. Bijvoorbeeld door een bezoek aan zijn atelier, of tijdens één van de exposities. Ook kun je zijn werk huren.

Een aantal schilderijen die Ruud van Zon tijdens de zomermaanden in Spanje heeft gemaakt, exposeert hij in het najaar 2016 in woonzorgcentrum El Santa op de Wijkerbaan in Beverwijk. De expositie is tijdens openingstijden te bezichtigen.

Expositie in Spanje

Tot en met half september 2016 is het werk van Ruud van Zon te bezichtigen in El Aviador, de galerie die Ruud van Zon in zijn huis in Spanje heeft ingericht. De expositie werd zaterdag 2 juli onder grote belangstelling geopend door de burgemeester van het dorp Villaventín in de provincie Burgos. De expositie (zie onderstaande foto), die de naam ‘Kunst op Zolder’ kreeg, bevat werken van Adrián Van, Rita Schimmel en Ruud van Zon, drie kunstenaars van Nederlandse afkomst.

Impressie van galerie El Aviador

De afgelopen jaren heeft Ruud al diverse keren tentoonstellingen gehouden in Spanje. Zo exposeerde hij in mei 2015 in Casa de Cultura in Miranda de Ebro. Ook exposeerde hij eerder in Frías en Briviesca in de provincie Burgos. In de winter van 2011/2012 heeft Ruud zijn werk tentoongesteld in het Centro de Turismo Rural in Noceco de Montija, Burgos.

Video-impressie

Van 2 februari tot en met 9 maart 2014 exposeerde Ruud van Zon zijn schilderijen in Cultureel Centrum De Cirkel aan de Cirkel 1 in Heemskerk. De expositie werd op zondag 2 februari geopend door Helma Wienen, voorzitter van de Stichting Culturele Cirkel Heemskerk. Bij de opening waren ruim 120 bezoekers aanwezig. Bekijk een video-impressie van de opening.